Μηνύματα αισιοδοξίας από τον Αρχιεπίσκοπο και την πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ στο Αλσος Στρατού

Μηνύματα αισιοδοξίας από τον Αρχιεπίσκοπο και την πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ στο Αλσος Στρατού
Γεύμα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση προσέφερε το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας και οι Ένοπλες Δυνάμεις  στο 'Αλσος του Ελληνικού Στρατού στο Γουδή.


Το τραπέζι της Λαμπρής ευλόγησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Στο μήνυμα του προς τους παρευρισκομένους ο κ. Ιερώνυμος αφού υπενθύμισε ότι Πάσχα σημαίνει πέρασμα από τη σκλαβιά στην ελευθερία, από το σκοτάδι στο φως, από το ψέμα στην αλήθεια, από το άσχημο στο όμορφο, ευχήθηκε όλοι αγωνιζόμενοι με ενότητα να περάσουμε από τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα στη δυνατότητα να κάνουμε τη ζωή μας πιο όμορφη, καλύτερη.

Το μήνυμα της Ανάστασης, το μήνυμα της ελπίδας, όσο και αν θέλουν δεν μπορούν να το σβήσουν.

«Θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε στην ελπίδα και με αυτή την πίστη στην ελπίδα και στο Φως της Αναστάσεως θα προχωρήσουμε στο αύριο», επισήμανε στη δήλωση του ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος.

Παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους εργάσθηκαν για την εκδήλωση και ευχήθηκε «του χρόνου όλοι όσοι είναι σήμερα εδώ να μπορούν να το κάνουν στο σπίτι τους».

«Ο κόσμος πλέον μπορεί να αρχίζει να χαμογελά. Αλλάζουν οι ημέρες και οι εποχές για την πατρίδα μας. Νομίζω ότι σήμερα μπορούμε να μιλάμε για την αναγέννηση και τις ελπίδες του λαού μας», δήλωσε από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Κώστας Ήσυχος.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις στέκονται αρωγοί τη στιγμή της ανθρωπιστικής κρίσης, παρέχοντας αυτή την ελάχιστη δυνατότητα σε όλους τους συμπατριώτες μας που είναι εδώ και μπορούν να έρθουν να διασκεδάσουν την εορταστική αυτή ημέρα, σύμφωνα με τις παραδόσεις μας και σύμφωνα με ό,τι κάναμε πάντα για το Πάσχα, δήλωσε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.

Ο Αρχιεπίσκοπος και η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας τσούγκρισαν το πασχαλινό αυγό -νικητής βγήκε ο κ. Καμμένος - συνομίλησαν με πολίτες και όλοι μαζί άκουσαν τραγούδια από διάφορες περιοχές της χώρας από τη μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και από τον Θανάση Πολυκανδριώτη και την κ.  Ψυχογιού.

Ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας έδωσε 5νθήμερη τιμητική άδεια σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Μέχρι τη μία το μεσημέρι είχαν διανεμηθεί 1880 μερίδες και η πρόβλεψη ήταν να προσφέρουν περισσότερες από 3.000 μερίδες.

Στην εκδήλωση παρέστη επίσης η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

tanea

Σχόλια

  1. Πώς νά χαμογελάσουμε ρέ προδότες πού κάνατε τήν Ελλάδα πακιστάν μέ τά εκατομμύρια λαθροεποίκους? Πόσα εκατομμύρια είναι ρέ αλήτες? Τί παραμυθιάζεται τούς ηλιθίους ρέ προδότες? Δέν κοιμώμαστε όλοι σέ αυτή τήν χώρα μέ τά θεατράκια πού παίζετε καί τίς υποκριτικές ευχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις